1 Ocak 2009 Perşembe

ST MARTIN LANE HOTEL


From its dazzling location at the hub of Covent Garden, West End theatres and Trafalgar square, St Martins lane is a dramatic and daring reinvention of the urban resort, smart, witty and sophisticated, Philippe Starck’s design is a brilliant collision of influences – from the modern to the baroque- that suffuses the hotel with energy, vitality and magic. Unique features include the acclaimed Asia De Cuba restaurants, wildly popular light bar, and interactive light displays in every guest room that encourage guests to personalise their own individual space, and help to turn the hotel into a beautiful and ever changing mosaic of colour.


3 yorum:

Marifetane hobi dedi ki...

Sensin mahzun kalplerin sığınağı.Sensin mazlumun âhını işiten.Sensin zalimin zulmünü bilen.Senin adaletindir sığındığımız.
Senin mizanındır güvendiğimiz.Senin hesabındır tesellimiz.Bu mübarek gün hatırına Rabbim her ne derdiniz var ise her ne sıkıntınız var ise dermana,,huzura,,bolluğa,,berekete,,feraha,,şifaya,,afiyete çevirsin.Gönül dolusu dualar filistinime..Taşların bile arkasindaki yahudiyi ihbar edecegi o mübarek güne erisme duasiyla..HAYIRLI CUMALAR.

Adsız dedi ki...

Merhabalar. Öncelıkle kutluyorum sizi. bu yemek blogcuları zor olanı basarıyor.biz nette bulduğumuz,resimleri uploud edip yayınlamaya üşenirken siz hem yapıyor,hem resimliyor,hemde yazısını yazıp baskılıyorsunuz.ıhıh bana göre degil,çalışan hanım oldugumdan degil calışmasamda bu kadarını yapamam tebrikler arkadaşım emeginize saglık.selamlar,sevgiler

hamdivehusnucan dedi ki...

canım teşekkürler şimdi iyiceyim.gençler herşeyi yapıyorlar bana pek bişi kalmıyor.ben gidip dünürlük yapacagım sadece.arsaya gelince sen merak etme ben o arsayı mutlaka istedigim fiyata satacagım bugün olmazsa yarın.o uyduruk fiyatları verelerede selam söyle her satıcının bir alıcısı mutlaka olur:)ben istedigim fiyatı buluncaya kadar beklerim. ve istedigime satacagım emin olabilirsin çünkü yer çok güzel. ilgin için çok sagoll.ayrıca söyleyim sen iyi bir dostsun sevgiler selamlar nergise bayılırım.zehra