30 Kasım 2008 Pazar

KİTAP KLÜBÜ TOPLANTISI




Blog dünyasında tanıdığım,hiç yüzyüze karşılaşmama ma rağmen ,tanıdığım ilk anda sevip te dost kabul ettiğim,kendisinin de beni çok sevdiğine inandığım dosttum blogcu hamdi ve hüsnücan yani Zehracım ,her ayın son pazarı kitap klübü ile toplandığında hasetimden çatlardım..:)))).Kendisine bunu yazdığımda şaka olduğunu bilerek gülerdi,elbetteki şaka idi sonra günlerden birgün bana "ya madem bu kadar özeniyorsun bizim klübünizmir şubesi varsa oraya katılsana"dedi ve benim için araştırdı..:)) sağ olsun bu dostluğu ömür boyu bende saklı izmir'e geldiğinde yol,su,elektrik olarak geri dönecektir..:))).Evet sonra bana dediki ya bizim orada şubemiz yokmuş istersen sen koordine edebilirsin işte bizim hikayemiz böylece başladı tam1,5 ay önce hemen iletişime geçildi okunacak kitap seçildi ve 30 kasım günü buluşulma tarihi olarak belirlendi.Çok sağolsun Ankaradan Ayşegül hanım bizler için, İzmirdeki ilk toplantı için geldi tabiki gelirken izmirli dostu Çiğdem arkadaşımızıda getirdi veeee biz bugün tam 6 kişi ilk toplantımızı yaptık KOBE ABE'NİN Kumdan kadınlarını tartıştık aman arkadaşlar size bu duyguyu anlatamam okuduğunuz bir kitabın farklı kişilerle tartışılması harika bir şey hepinize bir kitap klübü kurmasını tavsiye ederim..:)))).Şimdi bir sonraki toplantımızı iple çekiyorum bu ay ben bir kitap tavsiye ettim dostlarım o kitabı okuyacaklar sizlerede tavsiye edeyim KLAHED HOSSEINI "Uçurtma avcıları" dolu dolu bir kitap soluksuz okuyacağınız bir kitap.Bu toplantıyı sizlerle paylaşmak ve bloğumda bu konuda bana ön ayak olupda böyle mutlu bir olayı yaşamamı sağlayan dostuma teşekkür etmek istedim.Teşekkürler Zehracımmm sağolllllllllll






9 yorum:

hamdivehusnucan dedi ki...

sizi aramızda görmek büyük mutluluk sevgili arkadaşım duygularımız emin ol karşılıklı. iyiki kurdunuz harika oldu. sevgiler canım.

yusufyusuf dedi ki...

Güzel blog...

The Monster Look ©

Adsız dedi ki...

canım ne güzel bir kulüp başarılar diliyorum, önerdiğin kitabı hemen alacağım sevgiler ama hemen okuyabilirmiyim bilmiyorum oğlumla bu sıralar uğraşıyorum ama alıp koyayım bir ikisayfa okurum boş kaldığımda sevgiler canım....(fotodaki hangisi sensin canım)

Adsız dedi ki...

canım sıtemı goremedıgınız ıcın otekı sıtemı de actım.. fatostuncayı.. ınsallah bı an once duzelır..
duzeldıgınde de bana haber verırsenız sevınırım..
,sevgiler:))

Adsız dedi ki...

selam arkadaşım ne güzel bir görüntü. herkesin yüzleri gülüyor. belliki çok mutlusunuz.devamını diliyorum
http://blogcuabla.blogcu.com

Şükrü Yılmaz dedi ki...

Hayirli Aksamlar Ailenizle ve Sevdiklerinizle Birlikte Saglikli Neseli Huzurlu ve Baris icinde Güzel Bir Bayram Tatili Gecirmenizi Dilerim.Saygilarimla

Kurban Bayraminiz kutlu, yureginiz umutlu, umutlariniz atli, sevdaniz kanatli, mutlulugunuz katli, sofraniz tatli, mekâniniz tahtli, omrunuz bahtli olsun...

http://www.sukruyilmaz.net/images/BayramTebrigi.jpg

KURBAN OLSUN...KURBAN BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN...

Nefretlerini kes...Sevgiye kurban olsun...
Kotu sozu kes..Guzel soze kurban olsun..
Kuslukleri bitir...Barisa kurban olsun..
Kocu kes..Ismail'e kurban olsun..
Atamamissan..kinini,nefretini icinden...
Icindeki kotuluklere kurban olursun...
Koc etini herkes yer,sever..
'Hatta karakoyun etli olur...
kavurmasi datli olur...'
Insanin eti yenmez...
Gonu de giyilmez...
Mundar olursun...

Alıntı:http://www.ayaroldum.com/kurban_bayrami_siirleri_ve_sms-t1875.0.html

Sukru Yilmaz
Antakya-Hatay

http://www.sukruyilmaz.net
http://www.sukruyilmaz.net/blog

anneminkizıyim dedi ki...

Merhabalar arkadasim, cok güzel bir faliyet de bulunmussunuz, bende eski calistigim yerde böyle kitap tanitimi ve okuma saatleri yapacaktim ama kismet olmadi. isten ayrildim, simdi cocuklarla, calsiyiyorum, yani bir ilk okulda, aslinda orda da böyle faliyetler olabilir, ama cocuklar derslerini yapmaya dahi zamani ayarlayamiyorlar.
Hayirli yillar canim, sevgiler....

Adsız dedi ki...

Blogcular El Ele Vererek Kimsesizlerimize yardım ve ziyaret Organizasyonları yapmaktayız.Sizleride aramızda görmek isteriz.Varmısınız?

Adsız dedi ki...

Harika bir olay bu birliktelik.her kitap farklı dünyalara bir kapı açar ve okurken o duyguyu yaşar. bunun paylaşımıda elbette güzel olur.Benden çok selam kitap dostlarına.