16 Kasım 2008 Pazar

GECİKMİŞ SOBELERİM...

GECİKMİŞ SOBELERİM..:)))
Arkadaşlar maalesef ben sobeler konusunda çok tembelim kusura bakmayın hep unutuyorum yazmayı tabi doğal olarakta beni sobeliyen dostlarımın isimlerinide..:))) ne olur affedin beni olurmu.Şimdi beni sobeliyen bir kaç arkadaşım vardı ancak ben 1 tanesini hatırlıyorum ancak hepsi aynı sorularla sobelemişti onu hatırlıyorum arkadaşlarım ne olur darılmayın olurmu,bu arada ismini hatırladığım blogcu arkadaşım hayriye73 çok teşekkür ediyorum ve soruları cevaplıyorum..:)))

1-Yaşam felsefeniz nedir,neden?

Yaşam felsefem herkesi olduğu gibi kabul et,kırma ve kimsenin de seni kırmasına müsade etme.Herşeyi sev sevgi kadar kutsal başka bir şey yok..Çünki yaşam aslında o kadar kısa ki madem dünyaya geldik kısa da olsa yaşamamız gereken bir hayat var eh o halde neden zevk almıyalım değil mi ama....

2-İnsan nedir?
Beden içinde ruh taşıyan ve o ruhu bazen iyi bazen kötüye kullanan akıllı yaratıklardır.İyi yada kötü ne olursa olsun sevilmeye layık yaratıklardır..

3-Hayatta olmazsa olmaz dediğin 3 şey nedir?
Sevgisiz,dostsuz ve öğrenmeden yaşıyamam.
4- Mutluluk size ne ifade ediyor?
Bunu kelimelerle ifade etmek çok zor bence ama şöyle söyliyebilirim,üzüntülü olduğum zamanlarda seviçli olduğum zamanları hatırlayıp kendimi teselli ederim işte o sevinçli olduğum zamanlar galiba mutlu oluyorum..Ve sevdiklerimle olduğum zamanlarda hep sevinçliyimdir.
5- Gözler..
Kimine göre yalan söyler,kimine göre asla yalan söyliyemez ben 2. kategorideyim
6-Yalana karşı verdiğiniz tepki ne olurdu??
Bazen öyle yalanlar vardır ki karşısındakini geçicide olsa mutlu eder bu belkide yaşam savaşı veren bir hasta,yada umutları hiç solmıyacak bir çocuk işte o zaman bu yalanlara kızamıyorum ancak yalan söylemeyi alışkanlık haline getirmiş kişilere karşı tavrım hep alaycıdır ve yalanını yutmadığımı hep bir şekilde anlatırım..öfke?? hayır duymam çünki yalan söyliyen kişi sadece kendini aldatır karşısındakini değil..
7- Güzellik
Kalıcı olmayan fiziksel güzellikle alakam yok ama ruh güzelliğine önem veririm ki baki olanda odur..
8-Sevgi ve Aşkın tanımı
Sevgi çok kutsaldır bence çünkü kayıtsız ve şartsızdır her şeyi sevebilirsiniz ama Aşk bir anda elektrik çarpmasına tutulmuş gibi olursunuz sonra bittiğinde de yataktan yere düşersiniz bir tarafınız kırılmaz belki ama çok incinirsiniz..Acısı maalesef zamanla azalsada içinizde kopan lifler pek yerine oturamazlar artık...
9- Sevgi mi,Aşk mı?
Aşkı tatmayan kalmamalı bence ama sevgi diyorum..
10- Hangi tür müzik ve neden?
Arabesk haricinde her tür müzik diyorum çünki ben ruh halime göre müzik dinleyen bir insanım ve asla müziksiz yapamam..
11- Değiştirme şansınız olsaydı neyi değiştirirdiniz neden?
Kendi yaşantımda değiştirmek istediğim çok bir şey yok e ülkenin gidişatını tek başıma değiştiremiyeceğime göre...desemde ilk öncelikle doğudaki törelerden başlardım ve kadınlara yaşam hakkı verirdim...
12-Dost
Evet işte benim hayatımın temel taşlarından birisi dostlarım benim için çok önemlidir asla onlardan vazgeçemem.
13-Bilgisayar
Doğru kullanıldığında harika bir teknolojik olay ancak bizim ülkemizde daha doğru kullanımı bulan insan sayısı çok fazla değil..
14-Sizi ifade ettiğini düşündüğünüz bir resmi yayınlarmısınız??



Ben her zaman sevgiyi yanında taşıyan bir barış güvercini olmak istemişimdir tüm dostlarıma güvercinlerimi gönderiyorum..teşekkürler hepinize dostum olduğunuz için sizleri çok seviyorum.bende ksk60 adlı blogcu arkadaşımı sobeliyorum ...hadi bakalım kolay gelsin..:)))

5 yorum:

Adsız dedi ki...

canım cevalarını yavaş yavaş okudum çok güzel ve içten seni yansıtıyor,çok sıcaktı... teşekkürler arkadaşım...sevgiler....iyibir hafta seni beklesin....

Adsız dedi ki...

sevgi güvercinim benim.çok güzel yanıtlamışsın.her zaman olduğu gini gayet içten.sevgilerimle

Lezzet Gemisi dedi ki...

CEVAPLAR ÇOK SAMİMİ VE GÜZELDİ. ZEVKLE OKUDUM CANIM. GÜZEL BİR HAFTA DİLİYORUM. HERŞEY GÖNLÜNCE OLSUN...

Tijen dedi ki...

Adım adım Türkiye'yi gezmek. Bence de! Bu aralar ben de "nerelere gitsem" diye düşünmekteyim. Daha görecek çoook yer var bu memlekette. Ellerine sağlık!

Adsız dedi ki...

selam mutlu pazarlar. YERELMASININ ENÇOK OLDUĞU ZAMAN ELINE SAĞLIK